Desembrood ossenworst 13.5
met piccalilly en gekookt eitje
Desembrood oude boerenkaas 13
met mosterd en tafelzuur
Brioche toast gerookte zalm 17
zalm van Het Vishuis in Hoogstraten, dille mayo, citroen en verse peper
Desembrood bourgondische kroket 13
desembrood met twee kroketten en grove mosterd
Desembrood met huisgemaakte gehaktbal 14
gehaktbal uit jus
Uitsmijter Johannes 16.5
desembrood met 3 eieren, gebakken spek, ui, champigons en boeren belegen kaas
Vol au vent 16
pasteitje met paddenstoelenragout en salade
Salade Johannes 17
huisgemaakte huzarensalade, gevuld ei, ham, rosbief en tafelzuur
Salade gerookte zalm en gamba’s 19
met huisgemaakte whisky cocktailsaus
Salade Johannes 17
huisgemaakte huzarensalade, gevuld ei, ham, tafelzuur
Salade gerookte zalm en gamba’s 19
met huisgemaakte whisky cocktailsaus
Brioche toast gerookte zalm 17
zalm van Het Vishuis in Hoogstraten, dille mayo, citroen en verse peper
Klassieke steak tartaar 18
tartaar met eierdooier, sjalot, augurk, kappertjes, worcestersaus,
peterselie en toast
Vol au vent 12
pasteitje met paddenstoelenragout
Gevulde vrije uitloop eitjes 9.5
met kerrie en bieslook
Zuurdesembrood beurre de Johannes 7.5
boter met gepofte knoflook en spekjes
Johannes uiensoep 9.5
gegratineerd met oude kaas
Soep van de dag
Kogelbiefstuk (200gram) met echte jus 31
supplement gebakken champignons +4,-
Huisgemaakt stoofvlees 24
zoals alleen Johannes hem kan maken
Gebakken kalfslever 24
met spek en ui
Schnitzel Johannes 26
kalfsschnitzel met champignonroomsaus
Noordzeetong 36
in roomboter gebakken, met remoulade en citroen
Vis van de dag
Gevulde paprika 23
met parelgort, seizoens-groentjes en taleggio
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met versgebakken friet en salade of gegratineerde seizoengroenten.
Dame blanche Johannes 9
vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom en krokante amandel
Wentelteefje 8.5
van suikerbrood met vers roomijs
Huisgemaakte advocaat 6.5
met slagroom
Wisselend dessert